In 2009 kocht ik mijn eerste tweedehands ‘echte camera’: de Panasonic DVX100. Vanaf dat moment combineer ik videofilmen met wat ik doe. De eerste interne filmpjes op mijn werk (toen bij het Openbaar Ministerie) lieten niet lang op zich wachten.

Over mij

Jasper Langedijk
Jasper Langedijk

Geholpen door enthousiaste communicatiecollega’s en een organisatie die er voor open stond, kon ik mijzelf geleidelijk en in de praktijk ontwikkelen tot in company filmmaker. Buiten de day job ging ik ook enthousiast aan de slag.

Door de jaren heen mocht ik professionaliseren door cursussen en opleidingen te volgen en vooral door op allerlei manieren met producties in de weer te zijn. Op het moment werk ik sinds oktober 2020 als communicatieadviseur bij de Inspectie Justitie en Veiligheid. Ook daar vinden mijn filmpjes hun weg in de (vooral interne) communicatie.

Tegenwoordig staat de DVX100 meer als dierbare herinnering ter versiering op mijn werkkamer en werk ik met apparatuur die bij het heden past.

Contact?

    Ik ben ook via verschillende sociale media kanalen makkelijk te vinden en benaderen, als je dat prettiger vindt. Kijk daarvoor helemaal onderaan de pagina (bij ‘Volg mij’).

    Top