Heb je een filmpje nodig? Wil je hulp bij nadenken over videoproducties? Ik kan je helpen! Filmpjes maken is mijn werk en ik vind het fantastisch om te doen.

Over mij

Jasper Langedijk
Jasper Langedijk

Als filmmaker maak ik professionele video content. Eerst heb ik dit gedaan naast mijn werk als adviseur bedrijfsvoering en communicatiemedewerker bij de overheid. Daarna ben ik verder gegaan als filmmaker. Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen van formats en scripts, het opnemen en monteren van video, het begeleiden en interviewen van mensen en het adviseren over het inzetten van video. Mensen vinden mij een prettige gesprekspartner waarbij ze zich meteen op hun gemak voelen.

Ik ben te omschrijven als enthousiast/enthousiasmerend, flexibel, creatief toegewijd en zelfstandig maar ook samenwerkend. Ik helpt opdrachtgevers graag begrijpen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden in hun wensen zijn en zoek met plezier naar de benadering en werkwijze die haalbaar en effectief is. Vervolgens film, monteer en/of animeer ik wat we bedacht hebben. Daarbij is als het nodig is tot in de zeer late uren nog aan een evaluatieversie, demo of gewoon harde deadline werken voor mij heel gewoon.

Snel contact?

Ik ben ook via verschillende sociale media kanalen makkelijk te vinden en benaderen, als je dat prettiger vindt. Kijk daarvoor helemaal onderaan de pagina (bij ‘Volg mij’).

Top